OAB og urininkontinens strategier

Hvis du er en af ​​de anslåede 33 millioner mange mennesker i verden, der har en vis form for urininkontinens problem, der er sikkert næsten ingenting, du ikke ville forsøge at kontrollere din blære. Folk i Inkontinens / OAB Fællesskab forsøger at hjælpe hinanden ved at tilbyde deres mest brugbare strategier til forbedring af blærekontrol og urininkontinens problemer.

Metoder til at forbedre blærekontrol spørgsmål kan variere fra person til person. Mange mennesker normalt forsøger en række indstillinger, før at finde de mest nyttige metoder til deres specifikke blærekontrol behov.

Forslag til at prøve omfatter Kegel øvelser for at styrke bækkenbund, der styrer blære funktion, holde en blære dagbog, tabe sig, og skære ned på vandet, koffein, alkohol og krydret mad. Andre muligheder er at få “blære træning” fra en kvalificeret sygeplejerske og tjekke med din læge og apotek for at sikre, du tager de rigtige medicin og undgå skadelige blandinger af receptpligtig og nonprescription medicin.

En kvinde siger, at hun har prøvet mange af de sædvanlige behandlingsmuligheder, herunder Kegels og en række medikamenter. En kombination af medicin, herunder et aktuelt fløde, har vist sig at være meget nyttigt, selv om hun kæmper en overraskende bivirkning af seksuel ophidselse.

En anden kvinde siger, at hun føler, at hun skal stole på voksen bleer, når hun sover. “Jeg har prøvet andre løsninger, men jeg har svært ved at sove uden sikkerhed bleer,” forklarer hun. Hun bemærker, at før hun begyndte at bruge de voksne bleer, havde hun ikke meget hvile og ofte var syg.