olecranon bursitis (popeye albue) – emne oversigt

Pain Management Trends

Bursitis er en betændelse i små sække af væske (bursae), der hjælper leddene bevæge sig jævnt. Olecranon Bursit, som påvirker olecranon bursa på bagsiden af ​​albuen, kaldes Popeye albue. Dette skyldes, at bule, der udvikler på bagsiden af ​​albuen ligner tegneseriefigur Popeyes albue.

Der er tre overordnede årsager til olecranon bursitis

Symptomer på Olecranon Bursit kan omfatte

Din læge kan sandsynligvis diagnosticere olecranon bursitis fra en sygehistorie og fysisk eksamen. Hvis hævelsen er resultatet af en skade, kan røntgenstråler være nødvendigt at afgøre, om albuen er sprunget.

Hvis din læge er bekymret over en infektion i albuen, kan han eller hun dræne væske fra albuen med en nål og har testet af en lab væske.

Behandling for pludselig (akut) bursitis kan omfatte dræning af overskydende væske i sækken med en nål, efterfulgt af injektioner af medicin i sæk til at mindske betændelse og fremme heling.

Behandling for løbende (kronisk) bursitis fokuserer på at lære dig at undgå hælder på albuerne, beskytter dine albuer under sportsaktiviteter med albue puder, og ved hjælp af anti-inflammatoriske medicin. Antibiotisk medicin kan være nødvendig for at behandle infektionen, og kirurgi kan være nødvendig for at dræne eller fjerne (punktafgifter) slimsækken.

Inflammation, såsom fra pres på bursa eller fra inflammatoriske tilstande. Dette er den mest almindelige årsag til olecranon bursitis; En pludselig skade, såsom et slag mod albuen, der forårsager blødning eller væske buildu; Infektion forårsaget af en af ​​de followin; En skade på det sted, de bor; En infektion i væv nær slimsækken, der breder sig til bor; En blod -borne infektion. Det er sjældent.

Smerter, især med bevægelse af albuen eller pres på albuen; Hævelse. En klump kan mærkes i ryggen af ​​den påvirkede albue. Ekspandering eller klumper er forårsaget af øget væske i slimsækken og er bud med bevægelse eller ved berøring; Rødme, rød striber, varme, feber og hævede lymfeknuder i armhulen forårsaget af infektion.