omni kost gennemgang: hvad du kan spise og hvad forventer

Klar til at kaste 12 pounds i 2 uger? Du kunne på The Omni Diet af Tana Amen, RN.

På denne plan, du spiser det meste vegetabilske fødevarer, plus magert protein. Amen kost tager det bedste fra begge plante-baserede kost og høj-protein planer og kombinerer dem. Du får alle de sundhedsmæssige fordele ved de næringsstoffer i planter og følelsen af ​​mæthed, vedvarende energi, og stabiliseret blodsukker, der kommer fra at spise magert protein.

Planen har tre faser. Ligesom mange diæter, den første fase er den mest restriktive. Den anden fase løsner lidt op, og den tredje fase er i gang.

Du kan have

Forbudt

Amen anbefaler at tage kosttilskud, herunder en daglig multivitamin, fiskeolie, vitamin D, magnesium og probiotika.

Alkohol er ikke tilladt i fase 1 og helst Fase 2 af The Omni Diet. Hvis du skal drikke i fase 2 og videre, anbefaler Amen begrænse dig selv til to glas vin eller cocktails om ugen. Du må ikke drikke øl eller andre alkoholiske drikkevarer, der indeholder gluten.

Begrænsninger: Denne plan vil være en stor forandring, hvis du i øjeblikket spiser en typisk kost. Du kan finde du kan lide en masse af de fødevarer, du skifter til på denne plan, men det er sandsynligvis vil være en stor justering.

Madlavning og indkøb: Du bliver nødt til at planlægge menuer og forberede fødevarer, herunder 9 kopper grøntsager om dagen.

Emballerede fødevarer eller måltider: Nej

I-personers møder: Nej.

Øvelse: Kræves. Motion er en vigtig del af The Omni Diet. Bogen indeholder en detaljeret plan, der starter med at gå og arbejder op til en full-body workout, der tager 30 minutter om dagen.

Vegetar eller veganer kost: Selvom du kan justere Omni Diet hvis du er vegetar, det gør understrege magert animalske proteinkilder som æg, fisk og fjerkræ, og begrænser bønner. Hvis du er en veganer, vil efter denne diæt være endnu mere udfordrende, som du vil have en langt mere begrænset liste over fødevarer og bliver nødt til stærkt afhængige nødder, frø, og de begrænsede mængder af bønner og andre bælgfrugter tilladt.

Gluten-fri kost: Denne plan ville arbejde for dig.

Omkostninger: Du kan bruge flere penge på dagligvarer, da du bliver nødt til at købe naturligt rejst kød, vildt-fangede fisk og skaldyr, masser af grøntsager, bær, nødder, og ingen convenience fødevarer.

Support: Du gør denne diæt på egen hånd, men du vil finde masser af tips og Omni Diet-venlige opskrifter online.

Virker det?

Hvis du følger Omni Diet, vil du sandsynligvis tabe. Det er en nærende tilgang til vægttab. Og hvis du holder dig til programmet på lang sigt, vil du holde vægten off.

Fordi du vil være at skære kalorier fra din kost og brænde dem gennem motion, bør vægten falde temmelig hurtigt.

Løftet om at miste 12 pounds i 2 uger er lidt af en strækning, men hvis du følger programmet til et T, kunne det ske. Hvis ikke, ikke bliver afskrækket.

Mens der er ingen undersøgelser specifikt på denne diæt, der er en hel del forskning for at støtte dets komponenter. En af sine bedste træk er, at kalorier kommer hovedsageligt fra ikke-stivelsesholdige grøntsager.

Der er ingen garanti for, du vil tabe, hvis du går gluten-fri, men hvis det hjælper dig med at undgå overspisning fødevarer som brød og pasta, gå til den. Bare ikke erstatte dem med glutenfrie versioner af disse fødevarer.

Der er også lidt forskning for at støtte de kosttilskud (undtagen D-vitamin, som de fleste mennesker ikke få nok af) Amen anbefaler, og de er usandsynligt at hjælpe dig med at tabe.

Fordi Amen foreslår undgå mejeri, søge andre kilder til calcium og D-vitamin, som berigede soja og mandel mælk.

Er det godt for visse betingelser?

Omni Kost er passende for alle, der lever med diabetes, højt blodtryk, og hjertesygdomme. Hvis du har forhøjet kolesterol, skal du sørge for at tjekke med din læge om anbefalingerne for kokosolie, der er højt indhold af mættet fedt. Fordi den primære kilde til kalorier er plantebaserede fødevarer, kosten er lav i kolesterol. Begrænsning stivelsesholdige kulhydrater og sukker kan være særligt nyttigt for folk med diabete; bare være sikker på at tjekke med din læge om ændringer i medicinering.

Det sidste ord

Hvis du op for at gøre det engagement, Omni Diet er en stor mulighed for at hjælpe dig med at tabe sig, selv om det kan være svært at holde sig på lang sigt. Det vil tage noget arbejde at vænne sig til den nye måde at spise og øget motion, men du vil være slankere og sundere for det.

KILDE

Amen, T. Omni Diet, St. Martins Griffin, 2013.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …