oral cancer-forebyggelse

Forskere undersøger, hvordan folk kan foretage ændringer i deres livsstil for at reducere deres risiko for kræft. En livsstilsændring, der kan reducere risikoen for kræft i mundhulen er at spise mere frugt og fiber-rige grøntsager.

Forekomst og Mortalit; Anslået nye tilfælde og dødsfald fra kræft i skjoldbruskkirtlen i USA i 2014: [1; Nye tilfælde: 62,980; Dødsfald: 1.890; Carcinoma af skjoldbruskkirtlen er en usædvanlig kræft, men er den mest almindelige malignitet af det endokrine system. [2] Differentierede tumorer (papillære eller follikulært) er meget behandles og normalt helbredes. Dårligt differentierede tumorer (medullære eller anaplastisk) er langt mindre udbredt, er aggressive, metastaserer tidligt, og har en langt dårligere prognose …

Nogle kombinationer, såsom at bruge tobak og drikke alkohol, øger risikoen mere end at bruge tobak eller drikke alkohol. Det samme gælder for brug af marihuana, hvis du har HPV-infektion med høj risiko.

Brug ikke tobak i nogen form; Drik alkohol kun i moderate mængder; Brug solbeskyttelse på dine læber, såsom en læbepomade, der har solcreme eller en farvet læbestift; Få dental checkups to gange om året, så kan påvises tegn på kræft i mundhulen tidligt.