osteopeni behandling: medicin og naturlige behandlinger

Osteopenia er et begreb, der anvendes til at beskrive knogletæthed, der er noget lavere end normalt – men ikke lav nok til at blive diagnosticeret som osteoporose. Osteoporose er en tilstand, hvor udtynding knoglerne bliver så skrøbeligt, at de er tilbøjelige til brud nemt. En person, der har osteopeni er i fare for osteoporose og kan drage fordel af behandlinger til at styrke knoglerne.

Generelt med 30 alder, dine knogler er så stærk og tæt som de nogensinde vil blive. Efter dette, knoglerne begynder at blive tyndere med alderen.

Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at udvikle osteopeni, fordi deres knogler er tyndere til at begynde med. Hormonelle forandringer på tidspunktet for menopause også fremskynde knogletab.

Afhængig af foranstaltninger knogledensitet og andre faktorer – såsom tidligere frakturer, dårligt helbred og dårlig mobilitet – kvinder med osteopeni kan have samme risiko for et brækket ben som kvinder med osteoporose. Kvinder med risiko for knoglebrud brug behandlinger til at hjælpe langsom knogletab eller hjælpe ny knogle formular.

Følgende sunde vaner og behandlinger for osteopeni kan styrke knoglerne og mindske frakturrisiko.

De bedste retsmidler for osteopeni er livsstilsvaner alle bør vedtage. Hvis du har stærke knogler, kan en sund livsstil hjælpe med at holde dem på den måde. Hvis du allerede har osteopeni, kan disse samme vaner bidrage til at mindske risikoen for knogleskørhed.

Dyrke motion. Ligesom muskler, knogler bliver stærkere, når du træner. Den bedste øvelse for knogler er vægten -fyldt øvelse, der tvinger din krop til at arbejde mod tyngdekraften. Denne type øvelse omfatter vandreture, trapper klatring, dans, og arbejder med vægte.

Kost. For stærke knogler, du har brug for en kost rig på calcium og vitamin D. High- calcium fødevarer omfatter

Din krop gør sin egen D-vitamin, når huden udsættes for sollys. Hvis du bruger meget tid udendørs i solskin du sandsynligvis har det meste af D-vitamin, du har brug for. Et par fødevarer med et naturligt indeholder vitamin D. Andre, såsom korn og mælkeprodukter, er beriget med D-vitamin Gode kilder i kosten af ​​D-vitamin omfatter