osteoporose: Oversigt & fakta

Lær om osteoporose og træffe foranstaltninger mod denne tavse disease.You måske ikke ved, du har det indtil din tyndet, svækkede knogler fraktur i et bump eller falde.

Osteoporose svækker knogler og øger risikoen for uventede knoglebrud. Alvorlige konsekvenser kan opstå med nogle knoglebrud. Læs denne oversigt artikel om osteoporose og hvordan du holder dine knogler stærke.

Vil du se, hvad en knogle med osteoporose ser ud, i forhold til en sund knogle? Dette link vil vise dig billeder af normal og osteoporotisk knogle.

Osteoporose er den mest almindelige knoglesygdom. Det kan forebygges med en sund kost og opholder sig fysisk aktive. Lær om faktorer, der kan gøre knoglerne stærkere eller svagere.

Se hvilke faktorer øger risikoen for knogleskørhed.

Tror du, du ved alt om knogleskørhed? Chancerne er, nogle af de ting, du tror du ved om osteoporose risikofaktorer kan være forkert.

Find ud af hvad risikofaktorer øge chancerne for knogleskørhed hos mænd.

Selv hvide kvinder synes at være i størst risiko for osteoporose, er osteoporose ikke forskelsbehandle: mænd og kvinder i alle etniske grupper kan udvikle sygdommen.

Osteoporose kan forhindres. Folk i alle aldre kan blive involveret i at beskytte deres knogler. Motion og en sund kost kan skære osteoporose risiko. Her er nogle tips til at holde dine knogler stærke.

Hvordan kan jeg forebygge knogleskørhed?

D-vitamin hjælper kroppen optage calcium. Og vi har brug for mere D-vitamin, som vi bliver ældre. Får du nok? Hvis din kost ikke indeholder tilstrækkelige mængder af denne knogle saver, kan kosttilskud hjælpe. Læs om D-vitaminmangel.

En masse mennesker tror, ​​at osteoporose og knogletab simpelthen bør accepteres som en normal del af at blive ældre. Men de tager fejl. Man kan forhindre yderligere knogletab.

Få svar på almindelige spørgsmål om, hvordan man kan forebygge svage og knogleskørhed.