overgangsalderen: behandling & pleje

Efter overgangsalderen, er hormonbehandling (HRT) ofte ordineret at få nye forsyninger kroppen med de hormoner ikke længere producerer.

Der er en række forskellige behandlingsmuligheder at overveje, hvis du lider af symptomer på overgangsalderen.

HRT (også kendt som hormonbehandling, overgangsalderen hormonbehandling, og østrogen substitutionsterapi) anvender kvindelige hormoner – østrogen og progesteron – at behandle almindelige symptomer på overgangsalder og aldring. Læger kan ordinere det under eller efter overgangsalderen.

Spørg din læge om hormonbehandling i overgangsalderen for at finde ud af, om det er rigtigt for dig.

Mens postmenopausal hormonbehandling (HRT) er en effektiv måde at behandle overgangsalderen hedeture, er det ikke anbefales til alle.

Her er fordele og ulemper ved at bruge hormonbehandling, samt nogle alternativer.

Der er mange typer af østrogenbehandling i mange forskellige former – piller, plastre, stikpiller og meget mere. Den bedste form for hormonbehandling (HRT) afhænger af dit helbred, dine symptomer, personlige præferencer, og hvad du har brug for at komme ud af behandlingen.

Se 11 kosttilskud, der anvendes til at hjælpe med at lindre symptomerne på overgangsalderen.

Kosttilskud, urter og botaniske som sort cohosh, kæmpenatlysolie, og hørfrø menes at lindre menopausale symptomer. Er de sikker? Hvad er tegn advarslen et produkt kan ikke være legitim? Finde ud af.

Lær om urter, kosttilskud og andre naturlige midler, som nogle tror hjælpe med overgangsalder symptomer.

Black Cohosh, også kendt som sort snakeroot eller bugbane, er et lægemiddel rod. Det anvendes til behandling af kvinders hormon-relaterede symptomer, herunder præmenstruelt syndrom (PMS), menstruationskramper, og menopausale symptomer.

Soja er høj i isoflavoner. Isoflavoner er en type af phytoøstrogen. Phytoøstrogener er kemikalier findes i planter, der fungerer som østrogener.

Vilde Yams og progesteron cremer er tilgængelige uden recept og markedsføres til at lindre perimenopausale symptomer forårsaget af “østrogen dominans.”