overgangsalderen: diagnose og tests

En celleprøve er dit bedste redskab til at opdage forstadier forhold og skjulte tumorer, der kan føre til livmoderhalskræft. Hvor ofte skal du have en celleprøve efter overgangsalderen? Hvilke symptomer skal du holde øje med mellem tests? Lær her.

Faldende østrogenniveauet i forbindelse med overgangsalderen kan forårsage mere end de irriterende hedeture. De kan også gøre en kvinde føle, at hun er i en konstant tilstand af PMS (præmenstruelt syndrom). Desværre er disse følelsesmæssige forandringer er en normal del af overgangsalderen.

Overgangsalderen og vægtøgning. Har de altid nødt til at gå hånd i hånd? Det kan synes på den måde, især fordi at få vægten er så almindelig efter overgangsalderen.

Nogle risikofaktorer og symptomer forbundet med aldring og overgangsalderen kan ikke ændres. Imidlertid kan god ernæring hjælpe med at forhindre eller reducere visse betingelser, der kan udvikle under og efter overgangsalderen.

Overgangsalderen ikke få dig til at tage på i vægt. Men fordi ekstra pounds kan krybe på som kvinder alder, et reservehjul omkring midten er ofte blevet døbt “meno-pot” eller “meno-pudge.

Menopausale og postmenopausale kvinder måske bemærke, at de ikke er så let vakt, og kan være mindre følsomme over for berøring og strøg – som kan resultere i nedsat interesse i sex.

Kvinder i overgangsalderen og postmenopause kan opleve symptomer såsom vaginal tørhed og nedsat libido (sexlyst).

Spørg din læge disse spørgsmål om sex og overgangsalder at få svar og diskutere en behandlingsplan.

Du kender det gamle ordsprog “love hurts”? Sex kan gøre ondt, også. Efter overgangsalderen, op til halvdelen af ​​alle kvinder har smerter før, under eller efter sex.

Ca. 75% -85% af kvinder i overgangsalderen oplever hedeture, som kan vare i fem år. Hedeture og sveden kan gøre det svært at sove.

Mange kvinder går gennem overgangsalderen erfaring søvnløshed, manglende evne til at falde i søvn eller ophold i søvn om natten. Dette er en normal bivirkning af overgangsalderen og er normalt forårsaget af symptomer på overgangsalderen, såsom hedeture.