overgangsalderen og perimenopause-eksamener og tests

Din alder, vil din historie menstruation, dine symptomer, og resultaterne af din bækken eksamen fortælle lægen, om du er i nærheden af ​​eller i overgangsalderen. Hvis det er muligt, bringe en kalender eller dagbog over dine perioder og symptomer.

Kvindelige hormoner og migræne hovedpine er forbundet. Det er en af ​​grundene til, at kvinder er tre gange mere tilbøjelige til at få migræne end mænd; For mange kvinder, overgangsalderen giver en velkommen stopper for disse hovedpine. Men de hormonelle forandringer, der fører op til overgangsalderen kan undertiden gøre tingene værre, før de bliver bedre; Stadig, uanset hvornår i livet, du har migræne, den rigtige behandling kan hjælpe med at forhindre hovedpine eller gøre smerten til at forsvinde.

Hvis du har haft nogen menstruation i 1 år, er det et godt tidspunkt at have en fuldstændig fysisk eksamen, med særlig fokus på dit hjerte sundhed og risikofaktorer for osteoporose.

En graviditetstest er gjort, hvis der er en chance for, at du er gravid. (Dette kan også være en urintest .; En follikelstimulerende hormon (FSH) test kan bruges til at bekræfte, om du har nået overgangsalderen FSH-niveauer stige i perimenopause og er høje efter overgangsalderen,. En østrogen test er undertiden gjort for at se, hvordan lav østrogen er faldet efter overgangsalderen, en TSH test bruges til at se, om uregelmæssige menstruationer eller perimenopause -lignende symptomer bliver forårsaget af en skjoldbruskkirtlen problem.