oversigt Lyme-sygdom-behandling

Lyme sygdom behandles med antibiotika.

Sklerodermi (udtales SKLEER-oh-der-ma) er en sygdom, der påvirker din hud. Når du har sklerodermi, gradvist strammer din hud og tykkere eller hærder. Det kan ikke strække som det plejer at; Sklerodermi kan også ændre bittesmå blodkar. At skader indre organer. Selv om det normalt påvirker hænder, ansigt og fødder, kan det også målrette fordøjelseskanalen, hjerte og blodgennemstrømning, lunger og nyrer; Den gode nyhed er, at medicin kan hjælpe med at forhindre disse former for komplikationer, og behandlinger …

Antibiotisk behandling til tidlig Lyme sygdom er effektiv, og symptomerne forsvinder normalt inden for 3 ugers behandling.

Jo tidligere behandling med antibiotika påbegyndes efter infektion, jo hurtigere og mere fuldstændigt vil komme sig.

Hvis Lyme sygdom ikke diagnosticeres og behandles, indtil der opstår senere problemer, kan det tage dig lang tid at få det bedre. Eller du kan have brug for mere behandling.

Hvis sygdommen forværres, behandlingsmuligheder omfatter

Mennesker med delvis ansigtslammelse som følge af Lyme sygdom kan forbedre deres egen uden mere behandling.

Selv efter vellykket behandling for Lyme sygdom, kan du få det igen. Så det er vigtigt at fortsætte med at beskytte dig selv mod flåtbid.

Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID), såsom aspirin eller ibuprofen. Disse er normalt nyttigt for symptomer på arthritis, som kan opstå med sene Lyme sygdom; Antibiotika. Disse kan anvendes til ømme led forårsaget af kronisk Lyme arthritis. Men samlinger, der er blevet hårdt beskadiget af Lyme arthritis kan tage lang tid at få det bedre, eller antibiotika kan ikke forbedre symptomer; Langsigtede antibiotika. Disse er almindeligt anvendt til behandling problemer i nervesystemet såsom prikken og følelsesløshed eller tilstande, såsom meningitis; Antibiotika plus andre behandlinger. Disse bruges til at hjælpe mennesker, der udvikler alvorlige hjerteproblemer, såsom svær uregelmæssig hjerterytme eller pericarditis, fra Lyme sygdom. Men disse problemer er ekstremt sjældne. Hjerteproblemer kan begynde at få bedre på egen hånd, selv før antibiotika eller anden behandling er startet.