palliativ behandling hjælper kræftpatienter lever længere og bedre

Palliativ pleje hjælper kræftpatienter lever længere og bedre

10 Comments Posted

En nylig undersøgelse viser, at herunder palliativ pleje sammen med standard behandling kan forbedre livskvaliteten og hjælpe mennesker med kræft lever længere.

Palliativ pleje specialister arbejder med din læge sammen med andet sundhedspersonale teammedlemmer såsom sygeplejersker, ernæringseksperter, socialrådgivere, præster og farmaceuter og fokus på at skabe en individuel plan for at afhjælpe eventuelle behandling bivirkninger, smerter, følelsesmæssige aspekter og andre problemer, du kan være oplever.

Ideen er at behandle det hele menneske – herunder de fysiske, følelsesmæssige, sociale og åndelige aspekter.

Palliativ pleje er ofte forveksles med hospice pleje, som er tilvejebragt for folk, der har en terminal diagnose. Palliativ pleje kan gives på ethvert tidspunkt under en kræftdiagnose, ikke bare i slutningen af ​​livet.

Forskningen sammenlignet to grupper – én gruppe havde standard onkologi pleje og den anden gruppe havde standard pleje sammen med tilføjelsen af ​​palliativ pleje – og med fokus på smertelindring og livskvalitet.

Resultaterne viste, at de, der havde tilføjet palliativ behandling rapporteret mindre depression, angst, smerter og kvalme. De scorede også højere på foranstaltninger af mobilitet og andre livskvalitet aspekter.

Også af interesse, den palliative gruppe – trods mange af deltagerne ikke vælger aggressiv behandling som deres kræft skred – faktisk levede tre måneder længere end standard behandlingsgruppe.

Fordelene ved palliativ behandling for mennesker med kræft omfatte

Skriv tilbage og lade andre vide, hvis du har oplevet palliativ pleje. Hvilke fordele lagde du mærke?

Følg mig på Twitter på @ SherylNess1. Deltag i diskussionen på #livingwithcancer.

Med

Sheryl M. Ness, R.N.

Følg på Twitter; @ SherylNess1

Jeg er helt åben omkring mine kommentarer, data osv, jeg tror jeg er i alvorlige problemer lige nu, og har brug for hjælp! Jeg begyndte blødning groft i 9 / 2015..I’d havde blærekræft før, fem år. siden. Tre tur til ER, plus gentagne anmodninger, gik upåagtet hen ved min urolog, der fjernede den første kræft. Han var insisterer på, at blødningen var simpelthen fra en infektion forårsaget af selv-cathing … anyways, kunne vi ikke få ham til at gå ind og kontrollere igen ting. Senere diagnosticeret han mig med muskel involveret blærekræft, omkring Dec. 2015 … Siden da er det, været et problem efter det andet at få mig behandles. Vi havde en operation indstillet på UW-Madison, WI. For marts 28,2016 .. Dette blev derefter annulleret af kirurgen, og sat i venteposition. Vi, min Brud og jeg igen vente på kontakt fra Dr.Downs, UW, som at “hvis” han vil gøre operationen, eller ej. Venner, jeg har brug for hjælp. I går fik vi at vide af vores Stråling Ocologist, at jeg er ved de ydre grænser for at kunne have noget gjort. Kan du venligst, i betragtning til dine programmer selv eksperimenterende, jeg har slået flere tidligere kræftformer, og blev sat, stadig er indstillet på at slå denne ene. Nogle ideer? Tak … Rodger og Carol Cone 608-756-2521 …. 6219 S.USHwy 51, # 282 … Janesville, WI. 53546

Min mand, en kræftpatient, alder 80 år, fik at vide, at han kunne have genoptræning, hvis han kom ind på hospitalet via skadestuen. Han havde mistet sin evne til at gå efter mange kemo-behandlinger. Skadestuen ville ikke give ham adgang til hospitalet med mindre han valgte palliativ pleje. Modsat dette, endelig indvilliget han tænker han ville blive optaget på et valgt sygepleje facilitet til rehabilitering. Min mand var ikke i smerte, han ønskede at have terapi for at genvinde sin evne til at gå igen. Den hospitalist spurgte min meget træt mand, hvis han ønskede morfin og min mand valgte denne tankegang han ville få nogle nødvendige hvile. Ti mg morfindrop blev administreret i én dag. Derfor har min mand ikke, hvor han var og ikke pleje. Han havde aldrig taget narkotika så doseringen var enorm for hans vægt og manglende brug. Da jeg erfarede, at han fik morfin, jeg stoppede det, eller så tænkte jeg, med fuldmagt. Han opholdt sig to dage på hospitalet og blev frigivet til sygeplejen facilitet. Derefter lærte vi, at han var nødt til at blive tre dage på hospitalet for vores forsikring til at tage sig af genoptræning og sygepleje. Jeg er nu afskalning ud store dollars for hans bord og plads plus han anses ikke for genoptræning. Som for palliativ pleje, jeg er sikker på der er en tid til en sådan, men min mand var bestemt ikke en kandidat til at pleje, da han kom ind i nævnte skadestuen. Læger, kræftpatienter og familie skal være bedre uddannet om palliativ pleje.

Karla: Vi har oplysninger på vores hjemmeside vedrørende din forespørgsel. Her er webadressen til oplysninger, der kunne være af interesse for dig: http://www./palliative-care/ For hverv eller mere information, ring til Central Udnævnelse Kontor på 507-538-3270 7:00 til 06:00 Central tid, Mandag til fredag.

Karla, venligst bede din primære læge eller i dit tilfælde muligvis din kirurg for at anmode om en palliativ behandling Høring, kan de følge dig, mens du er på hospitalet, og som du gendanne.

Holly, tak for din kommentar. Undersøgelsen er offentliggjort i New England Journal of Medicine på dette sted http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1000678

Jeg har min skjoldbruskkirtel fjernet torsdag kl Rochester Mayo, ville elske at have pallitive pleje involveret. Hvordan kommer jeg i kontakt?

Jeg ville elske et link til undersøgelsen bruges her.

Den & quot; store Pall & quot; hold hjalp mig og familie voldsomt. De var så opsat på at hjælpe ikke bare mig som pt, men bekymringer for familien også. Denne have os positive følelser. Selv tilbudt hjælp til motel for medlemmer væk fra hjemmet. Vil tjekke ofte at opfylde vores behov, eller spørge, hvad de var. Sådan en stor gruppe. Erfaringen var @Loma Linda Ca n UCLA Santa Monica … Family n patient

Tro det eller ej, selvom jeg er en trin IV onkologi patient, jeg sundere nu, end jeg var før jeg brød min hofte og måtte have hofte terapi. Den hofte var det primære sted for min tilbagevenden af ​​brystkræft. Operationen faktisk resulterede i fjernelse af noget af kræft i hoften. Operationen og nyttiggørelse har ikke været let, især i betragtning af, jeg var på oral kemo (Xeloda) for at indtaste tid, jeg var i fysisk rehab. Nutrition var en stor faktor. Jeg har modtaget tre ernæringsmæssigt afbalancerede måltider om dagen. Desuden havde jeg fordelene ved fysioterapi, ergoterapi, sygepleje støtte, og social interaktion med terapi assistenter og andre patienter. For at gøre det endnu bedre, min onkolog faktisk besøgte mig på afvænning for at justere datoerne for min næste scanning og opfølgning lab og læge besøg. Hun skulle forlade på ferie, og det ville være mindst tre uger før jeg ville se hende igen. Jeg havde savnet en scanning dato og læge besøg på grund af den brækket hofte og indlæggelse fysisk genoptræning. Hendes besøg talte diskenheder til mig. Hun brød sig om mig som person. Jeg tror, ​​det er, hvad gør såkaldt palliativ pleje så effektiv. Det bringer fysisk og følelsesmæssig balance og fremmer respekt og ægte bekymring for patienten fra behandling team. Alle fordele, for læge og patient forbedres, og fokus er mere på helheden og livskvalitet, ikke sygdom, klinisk behandling, og en usikker fremtid. Livet bliver bedre NU.

Hvad med ergoterapi tilføjet til processen med palliativ behandling? Jeg har set nogle gode resultater for patienter og pårørende med tilføjelse af ergoterapi for Energy Conservation, Caregiver Training, ADL / IADL uddannelse, Adaptive / Holdbar Medicinsk Udstyr implementering og endda justere til ens nye roller. Tanker?

Evnen til fuldt komplet behandling Forbedret livskvalitet under behandlingen; Øget evne til at udføre daglige aktiviteter, lever længere, Forbedret evne til at håndtere de følelser, Øget tilslutning til social støtte; Færre indlæggelser