pancreatitis forberede din udnævnelse

Søg øjeblikkelig lægehjælp, hvis du oplever mavesmerter, der er så alvorlige, at du ikke kan sidde stille eller finde en position, der gør dig mere komfortabel.

Hvis du har andre tegn eller symptomer, lave en aftale med din familie læge eller en praktiserende læge. Hvis din læge har mistanke om du kan have pancreatitis, kan du blive henvist til en læge, der har specialiseret sig i fordøjelsessystemet (gastroenterolog).

Fordi udnævnelser kan være kort, og fordi der er ofte en masse at diskutere, er det en god ide at være godt forberedt. Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at blive klar, og ved, hvad de kan forvente fra din læge.

Din tid med din læge er begrænset, så forbereder en liste af spørgsmål vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid sammen. Liste dine spørgsmål fra vigtigst for mindst vigtigt i tilfælde tiden løber ud. For pancreatitis, at nogle grundlæggende spørgsmål at spørge din læge

Hvad du kan gøre

Hvad de kan forvente fra din læge

Ud over de spørgsmål, du har forberedt at spørge din læge, tøv ikke med at spørge andre spørgsmål.

Din læge vil sandsynligvis spørge dig en række spørgsmål. Være klar til at besvare dem, kan give mere tid til at dække punkter, du ønsker at løse. Din læge kan bede