pegaspargase (intramuskulært, intravenøst) korrekt anvendelse

Dosering

Pegaspargase undertiden gives sammen med visse andre lægemidler. Hvis du bruger en kombination af medicin, er det vigtigt, at du får hver enkelt på det rigtige tidspunkt. Hvis du tager nogle af disse lægemidler gennem munden, så spørg din læge til at hjælpe dig med at planlægge en måde at tage dem på de rigtige tidspunkter.

Mens du modtager pegaspargase, kan din læge vil have dig til at drikke ekstra væske, så du vil passere mere urin. Dette vil bidrage til at forebygge nyreproblemer og holde dine nyrer fungerer godt.

Denne medicin ofte forårsager kvalme og opkastning. Men det er meget vigtigt, at du fortsætter med at modtage medicin, selv hvis du begynder at føle syg. Spørg din læge eller sygeplejerske efter måder at mindske disse effekter, især hvis de er alvorlige.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.