peginterferon alfa-2b (subkutan vej) beskrivelse og mærkenavne

Peginterferon alfa-2b injektion er en syntetisk (menneskeskabt) version af stoffer, der normalt produceres i kroppen at bekæmpe infektioner. Peginterferon alfa-2b injektion anvendes alene eller sammen med ribavirin og et andet stof kaldet et lever- C-virus (HCV) NS3 / 4A protease inhibitor (såsom telaprevir eller boceprevir) til behandling af kronisk hepatitis C-infektion. Det anvendes til patienter, der aldrig har været behandlet med alfa interferoner. Kombinationen behandling af peginterferon alfa-2b og ribavirin anvendes til behandling af voksne og børn fra 3 år og ældre, der viser symptomer på leverskader.

Peginterferon alfa-2b injektion bruges også til at forhindre malignt melanom (en form for hudkræft) i at komme tilbage efter det er blevet fjernet ved operation. Denne medicin bør påbegyndes inden for 84 dage efter operation for at fjerne lymfeknuder, der indeholder kræft.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning, er peginterferon alfa-2b anvendes i visse patienter med følgende medicinske tilstand

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

Pulver til opløsning; Kit