perifere nerveskader – diagnose og behandling behandling

Ved medicinske centre, vil teamet behandling omfatter læger uddannet i nervesystemet forhold (neurologer) og i at reparere nervesystemet strukturer (neurokirurger eller ortopædkirurger). Andre specialister også arbejde med dit team og dig at bestemme den mest hensigtsmæssige behandling for dine skader.

Hvis din nerve kommer til skade, men ikke delt i to, vil holdet vurdere, om nerven er healing.

Hvis en af ​​dine perifere nerver ikke hele ordentligt, kan din kirurg bruge elektromyografi (EMG) afprøvning på operationsstuen for at vurdere, om arrede nerver er ved at komme. Gør en EMG-test direkte på nerven er mere præcis og pålidelig end at gøre testen over huden.

Kirurgi

Nogle gange kan en sektion af en nerve skæres fuldstændigt eller så beskadiget. Din kirurg kan fjerne den beskadigede del og tilslut sunde nerve ender (nerve reparation) eller implantere et stykke nerve fra en anden del af din krop (nerve graft). Disse procedurer kan hjælpe dine nerver til at regrow.

Nogle gange din kirurg kan låne en anden arbejder nerve til at gøre en skadet nerve arbejde (nerve overførsel).

Gendannelse funktion

Hvis du har en særlig alvorlig nerveskade eller en, der har været ubehandlet i lang tid, kan lægen foreslå operation for at genoprette funktionen til kritiske muskler ved at overføre sener fra en muskel til en anden.

En række behandlinger kan hjælpe med at genoprette funktionen til de berørte muskler.