perphenazin og amitriptylin (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

For at mindske maveproblemer, tage denne medicin umiddelbart efter måltider eller med mad, medmindre din læge har fortalt dig at tage det på tom mave.

Du må ikke tage mere af denne medicin og ikke tage det oftere end lægen beordrede. Dette er især vigtigt for ældre patienter, da de er mere følsomme over for virkningen af ​​dette lægemiddel.

Nogle gange skal der tages perphenazin og amitriptylin kombination til flere uger før sin fulde effekt er nået.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevaring

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.