Peyronies sygdom tests og diagnose

En fysisk undersøgelse er ofte tilstrækkelig til at identificere tilstedeværelsen af ​​arvæv i penis og diagnosticere Peyronies sygdom. Sjældent, andre betingelser give lignende symptomer og skal udelukkes.

Tests til at diagnosticere Peyronies sygdom og forstå præcis, hvad der forårsager dine symptomer kan omfatte følgende

Fysisk eksamen. Din læge vil føle (Palpér) din penis, når den ikke er oprejst, for at identificere placering og mængden af ​​arvæv. Han eller hun kan også måle længden af ​​din penis. Hvis tilstanden fortsætter med at forværres, denne første måling hjælper med at afgøre, om penis er forkortet.

Din læge kan også bede dig om at bringe i billeder af din erigerede penis taget derhjemme. Dette kan bestemme graden af ​​krumning, placering af arvæv eller andre detaljer, som kan hjælpe med at identificere den bedste behandling tilgang.

Andre tests. Din læge kan bestille en ultralyd eller andre prøver at undersøge din penis, når det er oprejst. Før du tager billeder af din penis, vil du sandsynligvis modtage en injektion direkte ind i penis, der får den til at blive oprejst.

Ultralyd er den mest almindeligt anvendte test for penis abnormiteter. Ultralyd tests anvender lydbølger til at producere billeder af blødt væv. Disse tests kan vise tilstedeværelsen af ​​arvæv, blodtilførslen til penis og andre abnormiteter.