phendimetrazin (oral rute) beskrivelse og mærker

Phendimetrazin bruges som en del af en kortsigtet plan, sammen med et lavt kalorieindhold kost, med henblik på vægttab. Det anvendes i overvægtige patienter, som ikke har været i stand til at tabe sig med diæt og motion alene. Phendimetrazin tilhører gruppen af ​​lægemidler kaldet appetitnedsættende midler.

Denne medicin er kun tilgængelig med lægens recept.

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer

Med beslutningen om at bruge et lægemiddel, skal risikoen for at tage medicinen skal afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. For denne medicin, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af phendimetrazin udvidet-release kapsler hos børn yngre end 17 år. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af phendimetrazin tabletter i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Tablet, Kapsel, Kapsel Udvidede Frigivelse

Anvendelse af phendimetrazin langsom frigivelse kapsler anbefales ikke til børn under 12 år.

allergier

Passende undersøgelser udført til dato har ikke påvist geriatriske-specifikke problemer, som ville begrænse anvendeligheden af ​​phendimetrazin forlænget frigivelse kapsler hos ældre. Men ældre patienter er mere tilbøjelige til at have aldersrelaterede nyreproblemer, hvilket kan kræve forsigtighed og en justering af dosis for patienter, der fik phendimetrazin forlænget frigivelse kapsler.

Pediatric

Der foreligger ingen oplysninger om forholdet mellem alder til virkningerne af phendimetrazin langsom kapsler og tabletter release i geriatriske patienter.

Geriatric

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager denne medicin, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Graviditet

Amning

Lægemiddelinteraktioner

Brug af denne medicin med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med denne medicin eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Andre interaktioner

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne medicin. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Andre medicinske problemer

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Hvis for meget er taget, kan det blive vanedannende (forårsager mental eller fysisk afhængighed).

Dosering

Dette lægemiddel fås i 3 former: forlænget frigivelse kapsler, langsom frigivelse kapsler og tabletter. Spørg din læge, som doseringsform er rigtigt for dig.

Synk den forlængede frigivelse kapsel helhed. Må ikke knuse, knække eller tygge det.

Følg omhyggeligt lægens anvisninger for en reduceret kalorieindhold kost og regelmæssig motion. Tal med din læge, før du begynder et træningsprogram.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.

Det er meget vigtigt, at din læge kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at denne medicin fungerer korrekt og ikke forårsager uønskede virkninger.

Brug ikke phendimetrazin hvis du også bruger lignende medicin, såsom benzphetamin, diethylpropion, mazindol, phentermin, Didrex® eller Suprenza ™. Du må heller ikke bruge denne medicin, hvis du har brugt en MAO-hæmmer (MAO) såsom Eldepryl®, Marplan®, Nardil® eller Parnate® inden for de seneste 14 dage. Ved hjælp af disse lægemidler sammen kan forårsage alvorlige uønskede virkninger.

Ved hjælp af denne medicin, mens du er gravid, kan skade dit ufødte barn. Brug en effektiv form for prævention for at holde fra at blive gravid. Hvis du tror, ​​du er blevet gravid, mens du bruger medicinen, så fortæl din læge med det samme.

Denne medicin kan være vanedannende. Hvis du tror, ​​denne medicin ikke fungerer korrekt, efter du har taget det for et par uger, ikke øge dosis. I stedet skal du kontakte din læge.

Mistede dosis

Stop med at bruge denne medicin og tjekke med din læge, hvis du bemærker et fald i din evne til at udøve, hvis du besvimer, eller hvis du har brystsmerter, hævede fødder eller underben, eller problemer med at trække vejret. Disse kan være symptomer på en meget alvorlig hjerte eller lunge problem.

Opbevaring

Denne medicin kan forårsage, at nogle mennesker til at blive svimmel, uklar, eller mindre opmærksom end de er normalt. Sørg for at du ved, hvordan du reagerer på medicinen, før du kører, betjene maskiner eller gøre noget andet, der kunne være farligt, hvis du er svimmel eller ikke er opmærksom.

Du må ikke stoppe med at bruge denne medicin, medmindre din læge siger det. Hvis du pludselig stopper med at bruge denne medicin, kan du føler dig meget træt og deprimeret.

For diabetespatienter: Denne medicin kan påvirke blodsukkeret. Hvis du bemærker en ændring i resultaterne af dine blod- eller urin sukker test, eller hvis du har spørgsmål, tjekke med din læge.

Undgå at drikke alkohol, mens du bruger denne medicin.

Du må ikke tage anden medicin, medmindre de er blevet drøftet med din læge. Dette omfatter receptpligtig og nonprescription (over-the-counter) medicin, kosttilskud, naturlægemidler eller medicin mod appetit kontrol, astma, forkølelse, hoste, høfeber, og problemer med bihulerne.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge omgående, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Få akut hjælp omgående, hvis nogen af ​​følgende symptomer på overdosering opstår

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.