phentermin (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Hvis du tager for meget af denne medicin, kan det blive vanedannende (forårsager psykisk eller fysisk afhængighed).

Denne medicin er tilgængelig i fire former: kapsler, disintegrerende tabletter, udvidet-release kapsler og tabletter. følg instruktionerne for den formular, du bruger dosering forsigtigt.

Synk den forlængede frigivelse kapsel helhed. Må ikke knuse, knække eller tygge det.

Tag opløsende tablet med eller uden mad. Sørg for at dine hænder er tørre, før du rører tabletten. Placer tabletten på toppen af ​​din tunge lige efter at fjerne det fra flasken. Det bør smelte hurtigt. Efter tabletten er smeltet, sluge eller tage en tår vand.

Følg omhyggeligt lægens anvisninger for en reduceret kalorieindhold kost og regelmæssig motion. Tal med din læge, før du starter en øvelse program.

For at undgå problemer med at sove, tage den sidste dosis af dagen omkring 4 til 6 timer før sengetid, medmindre din læge siger noget andet.

Opbevaring

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.