phenytoin (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt.

Denne medicin bør komme med en medicin guide. Læs og følg disse instruktioner nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Denne medicin kan anvendes sammen med andre beslaglæggelse medicin. Fortsæt med at bruge alle dine beslaglæggelse medicin, medmindre din læge fortæller dig til at stoppe.

Du må ikke ændre mærker eller doseringsformer af phenytoin uden først at tjekke med din læge. Forskellige produkter kan ikke arbejde på samme måde. Hvis du genopfylde din medicin, og det ser anderledes, tjekke med din apotek.

Synk tabletten hel eller tygge det grundigt, før de sluges sammen med et glas vand.

Mål den orale suspension med en markant måleske, oral sprøjte, eller medicin kop. Skyl skeen doseringen eller kop med vand efter brug.

Opbevaring

Hvis du modtager rør fodring præparater, er det bedst at tage denne medicin før eller efter en fodring.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.