polycystisk nyresygdom behandlinger og præparater

Behandling polycystisk nyresygdom involverer beskæftiger sig med følgende tegn, symptomer og komplikationer i deres tidlige faser

Højt blodtryk. Kontrollere højt blodtryk kan forsinke progressionen af ​​sygdommen og aftage yderligere nyreskader. Ved at kombinere en lav-natrium, fedtfattig kost, der er moderat proteinindhold og kalorieindholdet med ikke at ryge, øge motion og reducere stress kan hjælpe med at kontrollere højt blodtryk.

Men medicin normalt er nødvendig for at kontrollere højt blodtryk. Medicin kaldet angiotensin-konverterende enzym (ACE) inhibitorer kan anvendes til at kontrollere højt blodtryk hos personer med polycystisk nyresygdom, selvom mere end ét stof kan være nødvendigt for god blodtrykskontrol.

Smerte. Kroniske smerter, som regel placeret i ryggen eller din side, er et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom. Ofte smerten er mild, og du kan styre det med over-the-counter medicin, der indeholder acetaminophen.

For nogle mennesker, dog smerten er mere alvorlig og konstant. I sjældne tilfælde kan din læge anbefale operation for at fjerne cyster, hvis de er store nok til at forårsage tryk og smerte.

Aneurismer. Hvis du har polycystisk nyresygdom og en familie historie af bristede hjernen (intrakranielle) aneurismer, kan din læge anbefale regelmæssig screening for intrakranielle aneurismer.

Hvis en aneurisme opdages, kan kirurgisk klipning af aneurismet for at reducere risikoen for blødninger være en mulighed, afhængigt af dens størrelse. Kirurgisk behandling af små aneurismer kan indebære at kontrollere højt blodtryk og højt kolesteroltal, samt rygestop.