post-hjernerystelse syndrom behandlinger og præparater

Der er ingen specifik behandling for post-hjernerystelse syndrom. I stedet vil lægen behandle de enkelte symptomer, du oplever. De typer af symptomer og deres hyppighed er unikke for hver person.

Medicin almindeligvis anvendes til migræne eller spændingshovedpine, herunder nogle antidepressiva, synes at være effektiv, når disse typer af hovedpine er forbundet med post-hjernerystelse syndrom.

eksempler indbefatter

Amitriptylin. Denne medicin har været meget anvendt til post-traumatiske skader, samt for symptomer almindeligvis er forbundet med post-hjernerystelse syndrom, såsom irritabilitet, svimmelhed og depression.

Hovedpine

Hukommelse og tænkning problemer

Amitriptylin kan kombineres med propranolol (Inderal, Innopran XL) til behandling af migræne-type hovedpine.

Andre midler, som anvendes til behandling af migræne og spændingshovedpine kan også være nyttigt i nogle individer.

Depression og angst

Husk på, at overforbrug af over-the-counter og receptpligtig smertestillende kan bidrage til vedvarende post-hjernerystelse hovedpine.

Ingen medicin er i øjeblikket anbefales specielt til behandling af kognitive problemer efter mild traumatisk hjerneskade. Tiden kan være den bedste behandling for post-hjernerystelse syndrom, hvis du har kognitive problemer, som de fleste af dem gå væk på egen hånd i uger til måneder efter skaden.

Visse former for kognitiv terapi kan være nyttige, herunder fokuseret genoptræning, der tilbyder uddannelse i, hvordan man bruger en lomme kalender, elektronisk arrangør eller andre teknikker til at arbejde omkring hukommelse underskud og opmærksomhed færdigheder. Afslapning terapi kan også hjælpe.

Symptomerne på post-hjernerystelse syndrom forbedre ofte efter den berørte person erfarer, at der er en årsag til hans eller hendes symptomer, og at de sandsynligvis vil blive bedre med tiden. Uddannelse om uorden kan lette en persons frygt og bidrage til at give ro i sindet.

Hvis du oplever ny eller voksende depression eller angst efter en hjernerystelse, nogle behandlingsmuligheder omfatter