prehypertension livsstil og hjem retsmidler

Som dit blodtryk stiger, så gør din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Det er derfor, det er så vigtigt at kontrollere prehypertension. Nøglen er en forpligtelse til sunde livsstilsændringer.

Brug mindre salt. De Dietary Guidelines for amerikanerne anbefaler begrænse natrium til mindre end 2.300 mg dagligt. En lavere natrium niveau – 1.500 milligram (mg) om dagen – er passende for folk 51 år eller ældre, og enkeltpersoner i alle aldre, der er sort, eller som har forhøjet blodtryk, diabetes eller kronisk nyresygdom.

Mens du kan reducere mængden af ​​salt du spiser ved at sætte ned saltbøsse, du normalt skal også være opmærksom på mængden af ​​salt, der er i de forarbejdede fødevarer, du spiser, såsom dåse supper eller frosne middage.

Øg fysisk aktivitet. Regelmæssig fysisk aktivitet kan hjælpe med at sænke dit blodtryk, håndtere stress, reducere din risiko for andre sundhedsproblemer og holde din vægt under kontrol.

For de fleste raske voksne, Department of Health og Human Services anbefaler, at du får mindst 150 minutter om ugen af ​​moderat aerob aktivitet eller 75 minutter om ugen med kraftig aerob aktivitet, eller en kombination eller moderat og kraftig aktivitet. Til formål at gøre muskel-styrke øvelser mindst to dage om ugen.