styring muskelsmerter, ømhed og ømhed

Du arbejder hårdt hele ugen, så når weekenden endelig ruller rundt, du ønsker at spille lige så hårdt. Der er ikke noget som et par runder golf, til en vandretur i bjergene, eller en intens træning i fitnesscentret hjælpe du føler genoplades.

Du gjorde noget, du er ikke vant til, som at løbe en maraton, når du normalt jogge blot et par miles; Du pludselig sparket op din træningsintensitet niveau eller øges længden af ​​din træning; Du gjorde usædvanlige øvelser, der forlænge stedet for forkorte dine muskler, som at gå ned ad bakke eller udvide din arm under en bicep curl.

Men alt at motion kan forårsage ømhed og stivhed, der viser op en dag eller to senere. Bliv ikke sat ud af spillet af muskelsmerter. Find ud af de årsager og behandlinger, så du kan blive på dit spil.

Det er normalt at have ømme muskler efter du arbejder ud, spille sport, eller endda gøre husarbejde, især hvis

Disse ændringer i din øvelse rutine kan føre til små skader i dine muskelfibre og bindevæv. Om en dag senere, vil du begynde at føle sig øm.

Vi kalder at “forsinket start ‘muskelømhed,” siger Ethel Frese, PT, lektor i fysioterapi på St. Louis University. “Det toppe inden for ca. 48 timer, og så vil det gradvist blive bedre.

Den gode nyhed er, at når du gør det samme aktivitet igen, vil dine muskler begynder at vænne sig til det. “Du vil faktisk ikke have nogen ømhed eller mindre ømhed fordi nu har du styrket musklen eller bindevæv,” siger Allan H. Goldfarb, PhD. Han er professor og motion fysiolog ved University of North Carolina, Greensboro.

Når dine led føler ømme og ømme, det er normalt et tegn på slidgigt. Denne betændelsestilstand bliver mere almindelige, som du bliver ældre. Brusken der normalt puder leddene bærer væk og efterlader leddene betændte og smertefulde.

Ledsmerter kan også være forårsaget af overforbrug eller skade, for eksempel tennis albue eller en knæskade forårsaget af problemer med et ledbånd eller menisk. Ledbånd er bands af væv, der forbinder knogler i kroppen. En menisken er en gummiagtig disk, der dæmper dit knæ.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …