taler med dine sundhedspersonale

Taler med din læge Professionals

Tips til din læge besøg

mennesker, der er i risiko for nyresygdom; mennesker med nyresygdom

Den vigtigste person på din sundhedspleje team er dig. Det er vigtigt at spille en aktiv rolle i forvaltningen af ​​din nyre sundhed ved at lære om dit helbred, forberedelse til lægebesøg, og stille spørgsmål, når du har dem. Hvis du er i risiko for nyresygdom, skal du ikke være bange for at spørge din udbyder om dit helbred. Svarene kan hjælpe dig forhindre nyresygdom eller bremse den ned, hvis du allerede har det.

Vær forberedt. Jo mere du planlægger dine besøg, jo mere vil du være i stand til at lære om dit helbred og behandlingsmuligheder. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine sundhedspleje besøg

Det er normalt at have en masse spørgsmål. Lav en liste med spørgsmål før tid, så du kan huske alt, når du ser din sundhedsplejerske. Du ønsker måske at spørge om, hvad tests bliver gjort, hvad test resultater betyder, eller de ændringer, du har brug for at gøre til din kost og medicin.

Her er prøvens spørgsmål for

En betroet ven eller et familiemedlem kan tage noter, stille spørgsmål, du måske ikke har tænkt på, tilbyde støtte og hjælpe huske, hvad udbyderen sagde under besøget. Tal før tid om, hvad du ønsker at få ud af besøget, og den rolle, du gerne vil ham eller hende til at spille.

1 marts 2012