taler med patienterne om vægttab: tips til primære behandlere

Taler med patienter om vægttab: Tips til Primary Care Providers

Hvorfor tale med patienterne om deres vægt?

Hvorfor tale med patienterne om deres vægt?; Hvilke patienter kan gavne mest ?; Hvordan kan jeg opdrage emnet ?; Hvad gør patienterne vil vide ?; Hvordan kan jeg hjælpe mine patienter sætte mål ?; Hvordan kan jeg hjælpe mine patienter stick med deres mål ?; Hvad hvis en patient har brug for mere hjælp ?; ; Forskning; Ressourcer til Health Care Providers; Sund kost og fysisk aktivitet Tips til at dele med din Patienter; Ressourcer til patienter

Der er mange organisationer, der yder støtte til patienter og læger. Se den fulde liste over ressourcer.

Som en sundhedspleje udbyder, du er i en ideel position til at tale med dine patienter om vægtkontrol. Denne publikation giver tips og ressourcer til at behandle dette følsomme emne med dine patienter.

Forskning har vist, at patienter, som blev rådgivet i en primær pleje indstilling om fordelene ved sunde kostvaner og fysisk aktivitet ofte tog positiv særbehandling. De mistede vægt og udøvet mere end patienter, der ikke modtager rådgivning.

To tredjedele af amerikanske voksne er overvægtige eller fede. Denne overvægt kan sætte dem i risiko for diabetes, hjertesygdomme og andre medicinske problemer. Vægtkontrol kan hjælpe patienterne forsinke og reducere disse problemer.

Hvilke patienter kan have gavn mest?

Undersøgelser viser, at tale med patienterne om vægtkontrol bidrager til at fremme adfærdsændringer. Men mange udbydere undlader at gøre det af disse grunde

manglende kontor tid med patienterne; manglende uddannelse i, hvordan til at tale med patienter om vægt

Folk, der er overvægtige eller fede ønsker ofte hjælp til opsætning og nå vægttab mål. Men det kan være svært for nogle patienter til at tale om deres vægt. Ved at tale med patienterne caringly og arbejde med dem som partnere, kan du spille en central rolle i at hjælpe patienter forbedre deres sundhed.

et BMI på 30 eller derover; et BMI mellem 25 og 30 plus to eller flere sundhedsmæssige problemer i forbindelse med vægt, såsom en familie historie hjertesygdom eller diabetes; en talje størrelse over 35 inches (kvinder) eller 40 inches (mænd) -Selv hvis BMI er mindre end 25-og to eller flere sundhedsmæssige problemer i forbindelse med vægt

Måling dine patienters body mass index (BMI) på regelmæssig basis kan hjælpe dig med at identificere dem, der kan gavne mest fra oplysninger om vægttab. BMI måler kropsfedt baseret på en persons højde i forhold til vægt og giver en score for at signalere, om en person er på en sund vægt.

Tilgang til genstand for vægttab, hvis din patient har

“Ms Brown, dit BMI er over det sunde interval. Overvægt kan øge din risiko for nogle sundhedsproblemer. Har du noget imod, hvis vi talte om det?”

Se Ressourcer til Health Care Providers i denne kendsgerning ark til et link til en online BMI regnemaskine.

“Hvilke typer af fødevarer spiser du på en typisk dag?”; “Hvad betyder ‘sund kost’ for dig?”

Patienterne ønsker ikke deres behandlere til at antage, at alle deres problemer er vægt relateret. Adresse dine patienters vigtigste sundhedsmæssige betænkeligheder først. Lad dem til at tale om andre emner, der kan påvirke deres fysiske eller følelsesmæssige sundhed, såsom familie eller arbejde spørgsmål.

Åbn diskussionen om vægt på en respektfuld måde. Find ud af om din patient er villig til at tale om problemet. Brug vilkår foretrækkes af patienter, såsom “vægt”, “overvægt”, “usunde kropsvægt,” og “BMI”, eller spørg din patient hvilke vilkår han eller hun foretrækker. Du ønsker måske at starte på denne måde

Vær opmærksom på kulturelle forskelle, at dine patienter kan bringe til bordet om vægt, livretter, sociale normer og praksisser, og beslægtede emner. Patienterne kan være mere åbne, når de føler sig respekteret. Se Ressourcer til Health Care Providers for et link til vægtkontrol Information Network (WIN) offentliggørelse Medical Care for patienter med fedme, som tilbyder tips til respektfuld behandling af overvægtige patienter i medicinske indstillinger.

Hvordan kan jeg opdrage emnet?

Patienter ofte ønsker oplysninger om sikre og effektive måder at styre deres vægt. En patient, der er endnu ikke klar til at forsøge vægtkontrol kan stadig nyde godt at tale om sund kost og regelmæssig fysisk aktivitet.

Spørg patienterne om deres spisevaner. Tilskynde dem til at erstatte fødevarer med højt indhold af fedt, raffineret korn, og / eller sukker med sundere alternativer. Gør dem opmærksom på de sunde ressourcer til rådighed fra USA Department of Agriculture. For eksempel

Find ud af om dine patienter er møde theernment anbefalinger til fysisk aktivitet. Gør dem opmærksom på, at være inaktive, især sidder i længere tid på arbejde eller derhjemme, kan ikke være godt for deres helbred. Du kan spørge

Se Sund kost og fysisk aktivitet Tips til at dele med din Patienter i slutningen af ​​denne side for tips og ressourcer til at dele med patienterne.

Spørg dine patienter, hvor klar de er til at vedtage sundere kost og motionsvaner. Arbejde som en partner med hver patient for at udarbejde en plan. Nogle spørgsmål at stille er disse

Partner med dine patienter til at identificere konkrete handlinger, de kan tage for at opfylde deres vægt mål i løbet af de næste 6 måneder.

Ros kan hjælpe inspirere dine patienter til at vedligeholde nye adfærd. Når du ser patienterne igen, bemærk deres fremskridt. Tilbyd ros for at styrke selvværd og holde dem motiverede.

Nogle patienter kan tabe meget langsomt, hvilket kan være nedslående. Bemærk eventuelle fremskridt i tilknyttede risikofaktorer, som blodtryk, blodsukker, og højt kolesteroltal. Forbedring af sundhed numre relateret til disse faktorer kan motivere patienterne, især hvis der foretages ændringer på trods af langsom vægttab.

Diskuter eventuelle tilbageslag, og hjælpe dine patienter til at overvinde udfordringer. Arbejd med dine patienter til at sætte nye mål. Diskuter spise og motionsvaner for at ændre eller vedligeholde.

Hvad vil patienterne ønsker at vide?

“Hvor meget tid bruger du sidder ned hver dag”; “Ved du, hvor meget fysisk aktivitet, du skal gøre hver uge for at holde sig sund?”

Vægttabet for hurtigt kan bidrage til sundhedsproblemer, såsom galdesten .; En 5-til-syv procent reduktion i kropsvægt over 6 måneder er en fornuftig vægttab mål .; En halv til 2 pounds per uge er en sikker hastighed på vægttab.

Hvad er dine mål vedrørende din vægt ?; “Hvilken slags ændringer vil du være villig til at starte med ?;” Hvilken slags hjælp ville du gerne fra mig om din vægt?

Et BMI ≥ 40 eller; Et BMI ≥ 35, sammen med et alvorligt sundhedsproblem knyttet til fedme, såsom type 2 diabetes, hjertesygdom, eller svær søvnapnø

Identificer specifikke mål for at tabe overskydende vægt eller opretholde en sund vægt .; Liste konkrete foranstaltninger, de vil tage for at øge sunde kostvaner og fysisk aktivitet .; Set fornuftige vægttab mål, såsom at miste 5- til 7 procent af deres kropsvægt i løbet af 6 måneder.

Fedmekirurgi kan være det næste skridt for patienter, som forbliver svært overvægtige efter forsøger andre end kirurgi tilgange, især hvis de har en sygdom forbundet med fedme.

Hvordan kan jeg hjælpe mine patienter sætte mål?

Blandt voksne, kan fedmekirurgi være en mulighed, hvis patienten har

Tjek theernment tip ark på sund kost ved MyPlate hjemmeside (http: //www.choosemyplate) .; Spis mere af disse fødevarer: bønner, fedtfri eller fedtfattig ost og mælk, frugt og grøntsager, magert kød og skaldyr, nødder, fuldkorn (brune ris og havregryn) .; Begrænse disse fødevarer: brød og pasta lavet med raffineret korn, fødevarer med smør eller andre fedtstoffer, der er faste ved stuetemperatur, og sukkersødede drikkevarer og desserter.

Tjek theernment s retningslinjer for fysisk aktivitet .; Do 150 minutter om ugen af ​​moderat intens aerob aktivitet (ca. 30 minutter på de fleste dage). Fortæl dem, at aerob aktivitet bruger deres store muskelgrupper (ryg, bryst og ben) for at øge deres puls og vejrtrækning .; Vælg aerobe aktiviteter, der er sjove, ligesom rask gang, dans, spille en sport eller svømning .; Opbyg styrke med vægt løft eller andre vægtbærende øvelser mindst 2 dage om ugen. Hvis de ikke har vægte, kan de bruge bøger eller dåser af mad at gøre arm krøller .; Stå op og komme i gang. Siddende i lange perioder kan føre til vægtøgning. De kan gå en tur eller tage trappen, og sørg trappen er godt belyst

I nogle tilfælde kan du foretrækker at henvise din patient til et vægttab program eller en registreret diætist, der fokuserer på vægtkontrol. Akademiet for Ernæring og diætetik tilbyder henvisninger til registrerede diætister i hele USA. Se Ressourcer til patienter sektion for kontaktoplysninger.

Nogle patienter kan have gavn af oplysninger om fedmekirurgi som en behandling for fedme. Du kan finde WIN publikation fedmekirurgi for svær fedme nyttigt at give patienter (se Ressourcer til Health Care Providers). Vær forberedt på at lave en henvisning til en specialist, der kan arbejde med patienten for at finde ud af, om vægttab kirurgi er en god mulighed for ham eller hende.

National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme ringens) og andre komponenter i theernment ringens) udføre og støtte forskning i mange sygdomme og tilstande.

Hvad er, og er de rigtige for dig ?; er en del af den kliniske forskning og i hjertet af alle medicinske fremskridt. se på nye måder at forebygge, opdage eller behandle sygdom. Forskere også bruge til at se på andre aspekter af pleje, såsom at forbedre livskvaliteten for mennesker med kroniske sygdomme. Find ud af om er rigtige for dig.

Hvad er åbne ?; der er i øjeblikket åbent og rekrutterer kan ses på www.ClinicalTrials.

Hvordan kan jeg hjælpe mine patienter stick med deres mål?

Hvad hvis en patient har brug for mere hjælp?

Statens Institut for Diabetes og Digestive og nyresygdomme ringens) udfører og støtter en bred vifte af grundforskning og klinisk fedme forskning. Mere information om fedme forskning er tilgængelig på http: //www.obesityresearchernment.

3 trin til Start Diskussion Om Weight Management med dine patienter, fra National Heart, Lung, og Blood Institute (NHLBI), giver tips til sundhedspersonale om at indlede respektfuld dialog med patienterne om vægtkontrol. Findes på ringens / sundhed / prof / hjerte / fedme / aim_kit / steps.pdf. [PDF – 52 kb]

Forskning

Målet for en sund vægt Provider Kit er en patientuddannelse kit fra NHLBI der hjælper sundhedspersonale udvikle effektive programmer for vægtregulering i deres kontorer eller klinikker. Sættet er tilgængelig på ringens / sundhed / pædagogisk / lose_wt /.

BMI Calculator er et gratis værktøj fra NHLBI til iPhone, Palm OS, og PocketPC. Dette værktøj er tilgængelig på rings / sundhed / offentligt / hjerte / fedme / lose_wt / bmitools.htm.

Screening for og forvaltning af fedme hos voksne: US Preventive Services Task Force Recommendation Statement indeholder oplysninger om taskforcens anbefaling om, at klinikere screene voksne til fedme og give passende henvisninger. Annals of Internal Medicine. 2012. Artiklen er tilgængelig på http://annals.org/.

Inddragelse af ressourcer er kun til information og antyder IKKE at byernment eller WIN.

Sæt mål for vægtkontrol

Ressourcer til Health Care Providers

Opfordre dine patienter til

Sund kost og fysisk aktivitet Tips til at dele med din Patienter

Ressourcer til patienter

Opret en sund kost plan

Opfordre dine patienter til

Være mere aktiv

Opfordre dine patienter til

Theernment vil gerne takke; Rebecca Puhl, Ph.D., for Rudd Center for Food Policy & fedme på Yale University

november 2012