theernment lab angreb influenza fra forskellige retninger

Reaktion på nye vira

Tager på Seasonal Flu

Jeffery K. Taubenberger, M.D., Ph.D., en ledende efterforsker i Respiratory Vira Udsnit af theernment Laboratorium Infektionsmedicinsk, er en verdenskendt ekspert i influenzavira, især stamme, der forårsagede den berygtede 1918 influenzapandemi. I dag er hans laboratorium på theernment studerer en række vira, herunder influenza A-virus (IAVs), som er de patogener, der forårsager årlige influenza epidemier og har forårsaget periodiske pandemier, såsom 1968 udbruddet, der dræbte en anslået en million mennesker.

Dr. Taubenberger forskning har til formål at informere offentlige strategier sundhed på flere vigtige aspekter af influenza: sæsonbestemt influenza; fugleinfluenza, som cirkulerer blandt fugle og har inficeret mennesker i fortiden; svineinfluenza, der cirkulerer blandt svin og har inficeret mennesker i fortiden; og pandemisk influenza, som kan opstå fra mange kilder og spredes hurtigt, fordi mennesker har lidt at ingen immunitet over for det.

Studere fugleinfluenza

Fremkomsten af ​​2009 H1N1 influenza gjort internationale overskrifter, da det påvirkede det meste unge mennesker i Mexico, USA, og andre dele af verden.

Researching Swine Flu

Dr. Taubenberger laboratorium undersøger i øjeblikket 2009 H1N1 influenza-virus for at forstå, hvordan denne stamme dukket op, og at forsøge at identificere faktorer, der gør det muligt at sprede sig og forårsage sygdom hos mennesker. Den undersøger modeller af, hvordan denne nye virus inficerer luftvejene hos dyremodeller og hvad tillader at virus skal transmitteres. Derudover vil Dr. Taubenberger og hans kolleger være evalueringen af, hvor eksponering for kendte stammer af influenza kan bidrage til immunresponset på dette 2009 H1N1-virus.

Sæsonbestemt influenza påvirker det meste af den almindelige befolkning på et tidspunkt i deres liv. Dens forekomsten stiger med regelmæssige, forventede gange i løbet af vintermånederne. Disse epidemier anslås af World Health Organization til at forårsage mellem 250.000 og 500.000 dødsfald på verdensplan hvert år.

Forberedelse til en pandemi

I en nylig analyse, Dr. Taubenberger og flere medforfattere undersøgte 1.302 komplette IAV genomer. Deres resultater viste, at virusstammer ikke fortsætter fra én influenza sæson til den næste; snarere, opstår hvert år nye stammer af influenza. Forstå, hvordan IAV udvikler sig er centralt for dens overvågning og kontrol. Med denne undersøgelse, har Dr. Taubenberger og hans medarbejdere bidraget med oplysninger, der kan tillade embedsmænd sundhed at bestemme mere hurtigt og præcist som stammer af influenza skal medtages i den årlige vaccine.

For mere information, læse Undersøgelse Giver ny forståelse af kræfter bag Seasonal Flu Virus Evolution.

IAVs hos mennesker menes at være i sidste ende stammer fra aviær influenza-vira. Dr. Taubenberger og samarbejdspartnere var i stand til at bestemme de komplette genomiske sekvenser af 167 vilde fugle IAVs og baseret på deres bemærkninger, foreslog, at IAVs i vilde fugle udgør forbigående “genom konstellationer.” Disse konstellationer løbende omplacere, hvilket gør det vanskeligt at forudsige, hvad forebyggelse metoder vil arbejde på, som stammer. Forståelse af økologi og evolution af aviær IAV er vigtig for beredskab og for at forstå, hvordan disse vira kan tilpasse sig mennesker.

IAVs inficere også svin rundt om i verden, og forskellige stammer af influenza virus har cirkuleret i svin i hvert fald siden 1918. Svin kan være inficeret med influenza virus har tilpasset sig svin, mennesker og fugle, så de er blevet kaldt en “blande fartøj” for influenza virus.

Dr. Taubenberger og hans medarbejdere har studeret svineinfluenza i laboratoriet og for nylig offentliggjort en undersøgelse af udviklingen i forskellige stammer af svineinfluenza siden 1918. Disse undersøgelser er at kaste lys over, hvordan influenza virus tilpasse sig svin. Hans lab er også aktivt involveret i studier, der evaluerer, hvordan forskellige svin influenzavirus forårsager sygdom i forskellige dyremodeller.

Pandemic influenza har ført til enorme tab af menneskeliv. For eksempel 1918-pandemien resulteret i dødsfald blandt 40 til 50 millioner mennesker verden over. Moderne vacciner og sundhedsmæssige præparater har normalt været i stand til at være på forkant med nye influenza virus i de seneste år; Men nye pandemiske IAVs er en allestedsnærværende trussel. For at forberede sig til en pandemi, forstå hvordan er og hvorfor s af tidligere pandemier er afgørende.

Dr. Taubenberger og andre medforfattere fra theernment, udviklet en omfattende analyse af ofrene for 1918-pandemien. Ud over at studere de faktiske vævsprøver fra 58 amerikanske soldater, der døde af influenza mellem 1918 og 1919, medforfatterne identificeret og revideret 118 samtidige obduktion serie rapporter om ofre for pandemien, bestående 8,398 individuelle obduktioner gennemført i 15 lande. Deres resultater viste, at den primære dødsårsag blandt ofrene ikke var influenzavirus men snarere bakteriel lungebetændelse. Influenza svækket ofrets immunsystem, hvilket tillader bakterierne at invadere og dræbe. Denne erkendelse lover at gøre forberedelser til at diagnosticere, behandle og forebygge bakteriel lungebetændelse en vigtig komponent i planlægning indsats for en fremtidig pandemi.

For flere detaljer om denne undersøgelse, læse bakteriel lungebetændelse forårsaget fleste Dødsfald i 1918 influenzapandemi.