vores ekspert opfanger hendes foretrukne kvinders skønhedsprodukter

Der kommer tidspunkter i enhver kvindes liv, når det er tid til at skifte skønhedsprodukter. Er du klar til at opgradere din forfængelighed med hudlæge-godkendt hudplejeprodukter? Vi spurgte Erin Welch, MD, en hudlæge på Denver Dermatologi Consultants, at dele sine favoritter.

1. Gillette Venus Embrace Razor, $ 12,99

Denne barbermaskine har en fugt strimmel, der hjælper med at reducere irritation og fem blade i stedet for de sædvanlige to eller tre.

2. Neutrogena Oil-Free Acne Wash Rødme Beroligende Gentle Scrub, $ 6,99

Denne facial scrub har milde mikrokugler og salicylsyre til at fjerne døde hudceller og åbne porer samt beroligende aloe og kamille ekstrakter.

3. Cetaphil Daily Facial Cleanser, $ 10,99

Cetaphil er en god grundlæggende sæbe uden ingredienser som skumdannende midler og duftstoffer, der kan forårsage irritation.

4. Secret Klinisk Strength fremskredne solide, $ 8,29

Denne deodorant tilbyder receptpligtig styrke fugtighed og lugt beskyttelse og hud-beroligende balsam. Vent et par -minutes efter barbering, før du anvender for at undgå svie.

5. Eucerin Everyday Protection Face Lotion SPF 30, $ 8,99

Denne dag creme dyb-seksere UVA og UVB stråler, der forårsager brændende, hudkræft og rynker. Brug en DAB på størrelse med to kvartaler til at dække dit ansigt og hals.

6. RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream, $ 22,99

Retinol – en over-the-counter form af aktuel vitamin A – er en potent rynke-reducer. Start med kun én ært beløb nightl; derefter, i omkring en måned, hvis din hud ikke er tør eller irriteret, fordoble dosis.

Udtalelserne i dette afsnit, er udtalelserne fra eksperterne og er ikke udtalelser. støtter ikke nogen bestemt produkt, service eller behandling.

KILDE; Erin Welch, MD, hudlæge, Denver Dermatology Consultants.

Alle tiders! Der er altid nye tips, der kan gøre din hud ser bedre.

Få den hud, du vil med vores personlige hud evaluator.

Hvad kan du gøre for at vågne op smuk.

Din Mule-bevis vejledning til at se godt ud – komfortabelt.

Hvorfor du får det, og hvad du kan gøre.

Overraskende måder at reducere rynker.

Overvejer at gå ‘no-poo’? Her er hvad du bør vide.

Svarene på dette og 17 andre pinlige skønhed spørgsmål.